У Кропивницькому прихильники комуністичного режиму вийшли у центр з червоними прапорами (ФОТО)

  • 7 лист. 2017 17:30
  • 1450
    • Новина У Кропивницькому прихильники комуністичного режиму вийшли у центр з червоними прапорами (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 7 листопада, у місті Кропивницькому кілька десятків прихильників тоталітарного комуністичного режиму, порушуючи закон про декомунізацію, намагалися відзначити річницю так званої революції, зібравшись з червоними прапорами в центрі міста.
     
     Представники міського осередку ВО «Свобода» на чолі з головою фракції націоналістів у міськраді Кропивницького Сергієм Капітоновим прийшли  на площу до міської ради, щоб належним чином «привітати» учасників зібрання та розповісти, де їхнє місце в сучасній Україні.
     
     Серед учасників зібрання було кілька молодиків, які виділялися на загальному тлі дідусів і бабусь своєю агресивністю. Зокрема, один з таких чоловіків намагався чинити опір керівнику Кропивницької міської організації ВО «Свобода» Сергію Капітонову, який виступив проти «оплакування Лєніна» в центрі українського міста.
     
     
    «Для чого ви тут зібралися? Оплакувати Лєніна, який 100 років тому прийшов зі своєю більшовицькою терористичною бандою на українські землі? Чи пропагувати свої комуністичні ідеали й символи, які вже заборонені Законом України? Ідіть додому, ми не дозволимо вам розповсюджувати нісенітниці про «щасливе минуле», у якому полягли закатованими мільйони українців!» - наголосив у своєму зверненні до адептів комунізму Сергій Капітонов.
     
    Нагадаємо: Верховна Рада у липні 2014 р. заборонила Комуністичниу партію і її символіку.