У Кропивницькому пройшла презентація роботодавців

  • 7 лист. 2017 19:36
  • 1136
    • Новина У Кропивницькому пройшла презентація роботодавців Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості за участі представників місцевих роботодавців пройшла ділова зустріч, під час якої обговорювались питання професійного навчання дорослого населення під конкретне замовлення роботодавців.
     
    Основним завданням центру зайнятості є допомога у пошуку роботи безробітним особам і позитивний результат досягти можливо лише завдяки побудові тісної співпраці з роботодавцями. Тому, за ініціативи Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, в рамках місячника профорієнтації молоді «Професійні горизонти» проведено «Презентацію роботодавців».
     
    Метою заходу було зацікавити безробітних у здобутті нової робітничої професії, для подальшого працевлаштування на підприємства, які сьогодні себе презентували, а саме:
    ПАТ «Гідросила»;
    ПОГ «АПВТ «Фірма Ласка»;
    НВФ ТОВ «КІТ-Консалтінг»;
    Інгульська шахта ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат»;
    ПП «Бур-сервіс». 
       Представники підприємств розповіли про історію створення підприємств, напрямки діяльності, технологічні процеси, потребу в робітничих професіях, умови та оплату праці тощо. 
    Фахівці служби зайнятості проінформували присутніх про ситуацію на ринку праці, про потребу в професійному розрізі, про послуги, які надає центр зайнятості та про можливість навчання безробітних під замовлення роботодавця за професіями: токар та електрогазозварник.
     
     
    Безробітні, які брали участь у заході, виявили зацікавленість у здобутті нової професії та можливості подальшого працевлаштування на дані підприємства. 
    Таким чином, з 14 безробітних сформували заяви на навчання чотирьох осіб за професією «токар» та дві особи за професією «електрогазозварник».
    «Презентація роботодавця» пройшла у вигляді інформативного полілогу. Усі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували роботодавцям за приділену увагу. 
     
    Я. Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині безробітних навчають новим професіям