Кропивницька «Зірка» на львівському стадіоні «Україна» зіграла внічию з рівненським «Вересом»

  • 6 лист. 2017 13:09
  • 1158
    • Новина Кропивницька «Зірка» на львівському стадіоні «Україна» зіграла внічию з рівненським «Вересом» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Гостьова зустріч наших земляків з рівнянами, що відбулася четвертого жовтня, завершилася з рахунком 0:0
    На початку гри команди ніби намагалися докладно визначити, на що здатен суперник, тож не надто активно атакували. Та вже на 11-й хвилині фортуна могла посміхнутися кропивничанам, коли Павло Полегенько накинув м’яча на голову Олексієву Чичикову (згадаймо: саме він став автором переможного голу «Зірки» в попередньому матчі з полтавською «Ворсклою»). Однак м’яч після удару не затріпотів у сітці воріт рівнян, а опинився в руках їхнього воротаря Олександра Бандури.
     
    Мали шанс і рівняни вирватися вперед. Однак наш голкіпер Євген Паст уже вкотре в цьому сезоні врятував команду, відбивши м’яча. Той спочатку вдарився об стійку воріт, а потім знову потрапив до суперників «Зірки». Та, на щастя, скористатися цим шансом на гол їм також не вдалося. 
     
    На початку другого тайму наші земляки кинулися вперед, ніби згадавши, що наступну гру проводять з київським «Динамо» і що із гри з рівнянами вкрай важливо витиснути найвигідніший результат. Але ці атаки, на жаль, не завершилися результативно. А наприкінці матчу вже рівняни здійснили штурм воріт кропивничан, під час якого наш форвард Сергій Петров, відбиваючи головою м’яч після подачі суперниками кутового, ледь не забив у свої ж ворота. 
     
    Та кропивничани не збиралися відсиджуватися в глухій обороні й час від часу гостро атакували. Але забити їм також не вдалося. Тож свисток головного судді матчу Дмитра Бондаренка сповістив про закінчення гри за рахунку 0:0.
     
    Цей результат хоча й приніс «Зірці» одне очко, але не надто допоміг міцно закріпитися на восьмій сходинці турнірної таблиці. А попереду — домашня гра з київським «Динамо», що відбудеться 18 жовтня. Бажаємо «Зірці» зіграти в ній якнайкраще. 
     
    Юрій Сергійчук
     
    Нагадаємо: Професор Юрій Кулєшков з Кропивницького захистив титул чемпіона світу з самбо!