Проктолог клініки «ДокторПРО» про нові методи лікування захворювань

  • 3 лист. 2017 12:14
  • 1548
    • Новина Проктолог клініки «ДокторПРО» про нові методи лікування захворювань Ранкове місто. Кропивницький

     

    Часто за геморой приймають будь-який біль у задньому проході. Насправді на практиці виявляється, що в більш ніж п’ятдесяти відсотків пацієнтів, що звернулися з подібною скаргою, знаходять тріщини (фісури) прямої кишки.

    Тріщини прямої кишки – це дрібні розриви слизової прямої кишки, які не заживають черезпостійну травматизацію.

    Такі тріщини бувають як у жінок, так і у чоловіків. Захворювання супроводжується болями, особливо при розтягуванні ануса при дефекації. Кожний похід у туалет стає настільки болісним, що кількість таких походів людина так чи інакше зменшує, штучно формуються хронічні закрепи, які у свою чергу призводять до порушення нормальної флори кишечнику, затримки шлаків в організмі, загальної алергізації, погіршення зовнішнього вигляду шкіри й інших, украй негативних явищ у всіх органах і системах. Хвороба часто супроводжується кровотечею – виділяється яскрава кров маленькими порціями, зазвичай при дефекації.

    До недавніх пірконсервативне лікування  приносило лише тимчасове полегшення  і рано чи пізно хворий потраплявна операційний стіл. Хірургічне втручання було єдиним способом вирішення проблеми. Роками люди не мали альтернативи лікування анальної тріщини  та звертались до радикального методу – операції.

    З розвитком медицини з’явилась малоінвазивна (безкровна) хірургія, завдяки якій стало можливим вилікувати хворобу та уникнути негативних наслідків наркозу та втрати працездатності після операції.

    Лікування анальних тріщин спрямоване в першу чергу на ліквідацію болю і спазму, а надалі на нормалізацію випорожнень і загоєння самої тріщини. Саме за такою схемою лікарі-проктологи медичного центру «ДокторПРО» лікують анальну тріщину.

    Переваги лікування:
    • нормалізація стулу - лікування направлене на те, щоб пацієнт позбавився закрепів, що заважають заживленню фісури;
    • зняття спазму та болю - за допомогою рослинних препаратів, що мають спазмолітину та загоюючу дію;
    • уникнення операції, наркозу, тривалої реабілітації – при лікуванні хронічних тріщин застосовується малоінвазивна хірургія;
    • лікування відбувається без відриву від звичних справ;
    • конфіденційно, без черг, за попереднім записом.

    Окрім лікування анальних тріщин  в «ДокторПРО» проктологи лікують також: геморой до 3 стадії включно, видаляють поліпи, анальні кондиломи, анальні бахромки. Лікування відбувається практично безболісно. Попередньо проводиться відеодіагностика на сучасному обладнанні, що дозволяє лікарю поставити точний діагноз, та пояснити пацієнту проблему і метод лікування демонструючи стан слизової на екрані монітора.

    Чим раніше відбудеться Ваш візит в «ДокторПРО», тим раніше, а можливо, навіть і безпосередньо в день Вашого першого відвідування, почнеться лікування. 

    Бережіть здоров’я, телефонуйте за номером 099-458-0000 та запишіться на прийом за цим посиланням