Підприємці «Європейського» ринку мітингують та вимагають зменшити їм орендну плату торгових приміщень

  • 2 лист. 2017 12:16
  • 1254
    • Новина Підприємці «Європейського» ринку мітингують та вимагають зменшити їм орендну плату торгових приміщень Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Близько двох сотень підприємців ринку «Європейський» сьогодні долучилися до акції протесту. Захід пройшов на площі Героїв Майдану перед Кіровоградською обласною радою. 
     
    Своє рішення прийти сюди люди пояснили підвищенням орендної плати за торгові приміщення. Чому під ОДА, а не під міськраду – «в міській раді допомогти відмовились».
     
    «Міська рада нам відповіла, що цим питанням займатися не будуть. Ми це бачили по телебаченню. Почувши це, прийшли сюди. Нам підняли орендну плату та зробили «рабські» договори. Хочемо працювати далі, то платимо, а якщо не хочемо платити за новим тарифом, нас виганяють. Ми хочемо, щоб обласна влада посприяла у домовленостях з адміністрацією, бо вести з нами вести перемовини відмовляються», - розповів підприємець Анатолій Козловський.
     
    За словами чоловіка, за жовтень-місяць він сплатив орендну плату 760 гривень, а за листопад тепер має платити 1 200 гривень. Анатолій зазначає, що в документах, зазначених у його договорі, він має платити 100 гривень за один торговий модуль.
     
    Світлана Барвінок
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому серед депутатів, чиновників обирають найкращого