Кропивницький третьокласник здобув «бронзу» на всеукраїнських змаганнях зі стендового моделювання

  • 31 жовт. 2017 17:27
  • 1385
    • Новина Кропивницький третьокласник здобув «бронзу» на всеукраїнських змаганнях зі стендового моделювання Ранкове місто. Кропивницький
     
    Максим Полтавчук: Я люблю займатися кількома справами відразу 
     
    26 – 28 жовтня Український державний центр позашкільної освіти на базі Волинського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проводив Всеукраїнську виставку-конкурс із історико-технічного стендового моделювання. На змагання прибули десять команд із восьми областей України. На розгляд журі вони представили 273 моделі. 
    Цьогорічна виставка сприяла популяризації масштабного моделізму, розвитку інтелектуального розвитку молодого покоління та національно-патріотичному вихованню гуртківців. 
    За результатами розгляду журі переможців та призерів нагородили дипломами, грамотами та цінним призами, а команди-учасниці отримали сертифікати на розвиток гурткової роботи.
     
     
    Перший успіх святкував у Луцьку дев’ятирічний учасник команди Кіровоградської області Максим Полтавчук, який вже другий рік відвідує заняття гуртка «Стендові моделі – копії суден з двигуном» комунального закладу «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді». 
     
    Він нагороджений дипломом та медаллю Українського державного центру позашкільної освіти за зайняте третє місце в номінації «Авіація реактивна» (масштаб 1:72). Крім того, йому було вручено Грамоту як наймолодшому учасникові Всеукраїнської виставки – конкурсу з історико-технічного стендового моделювання.
     
     
    - Мені дуже подобається працювати у гуртку під керівництвом Едуарда Валерійовича Наливайського, - розповідає Максим. – А навчаюся я в третьому класі 20-ї школи Кропивницького. Заняття в гуртку поєдную з навчанням у дитячій музичної школи №2 по класу фортепіано. Вчуся грати на саксофоні, блок-флейті. Для мене це зовсім неважко.
     
    Анатолій Саржевський
    фото автора