У центрі Кропивницького облаштована стоянка для автомобілів

  • 23 жовт. 2017 14:30
  • 1278
    • Новина У центрі Кропивницького облаштована стоянка для автомобілів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Для зручності автомобілістів у центрі Кропивницького облаштоване місце паркування транспорту. Про це повідомляє сайт міської ради Кропивницького.
     
    Міський голова Кропивницького Андрій Райкович неодноразово звертав увагу патрульної поліції на необхідність дотримання правил дорожнього руху під час паркування автомобілів на вулицях обласного центру.
     
     
    - На маршрути виїхали великомісні пасажирські автобуси, - відзначив під час апаратної наради сьогодні. 23 жовтня очільник міста. – Вони стуттєво підвищать якість пасажирських перевезень у Кропивницькому, але для цього необхідно створити їм безпечні умови руху.
    Створення таких місць паркування дозволить розвантажити узбіччя проїжджих частин доріг міста.
     
     
    Тож представники міської влади, спільно з правоохоронцями просять автолюбителів більше не паркуватись на вулицях, а лишати авто в облаштованому місці. Знаходиться автостоянка між вулицями Тарковського і Пашутінською. Це старий майданчик заводу «Гідросила». Під’їзди до парковки комфортні як з вулиці Тарковського, так і з вулиці Пашутінської. Вартість паркування складає 2 гривні за годину. У робочі дні із 9.00 до 17.00 – 5 гривень. Моливо укласти угоду на добу – 10 гривень, або на місяць – 250 гривень.