Двоє зловмисників розкрадали залізничні колії на брухт

  • 19 жовт. 2017 18:21
  • 1061
    • Новина Двоє зловмисників розкрадали залізничні колії на брухт Ранкове місто. Кропивницький
     
    Спіймати громадян на місці злочину вдалося завдяки повідомленню працівника залізниці. Про це повідомляє Вільшанське відділення поліції Кіровоградської області.
     
    Як з’ясувалося, на рахунку спільників не один факт кримінального правопорушення. За вчинене їм загрожує покарання – до 5 років позбавлення волі.
    Попередньо поліцейські встановили, що двоє жителів Вільшанського району, 23 та 28 років, прибули на автомобілі до залізничного переїзду в одному з сіл, щоб викрасти металеві деталі з колії. Зловмисники демонтували півсотні колійних костилів із дерев’яних шпал і завантажили їх у мішки. Але з місця події не встигли зникнути. Сторонніх осіб помітив працівник залізниці, який і викликав поліцейських.
    У подальшому було встановлено причетність спільників до ще однієї крадіжки деталей. На тому ж відрізку залізничного перегону злодії демонтували ще і металеві підкладки.
     
     
    Викрадене майно працівники поліції вилучили, на нього згідно з ухвалою суду накладено арешт.
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 277 (пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів) Кримінального кодексу України, триває.
    Один зі зловмисників на момент скоєння злочину перебував на іспитовому терміні. Раніше чоловік був засуджений за незаконне заволодіння транспортним засобом. Нині обом особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому голова ОСББ зник з грошима жильців (ВІДЕО)