Кілька сотень людей прийшли попрощатися з загиблим воїном Андрієм Беспаловим

  • 19 жовт. 2017 13:38
  • 1526
    • Новина Кілька сотень людей прийшли попрощатися з загиблим воїном Андрієм Беспаловим Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому на території Алеї слави Рівнянського кладовища попрощалися з воїном АТО, молодшим лейтенантом, заступником командира роти з вогневої підготовки 17 батальйону ЗСУ Андрієм Беспаловим. Попрощатися з загиблим військовим прийшли кілька сотень людей, серед який кропивничани та жителі селища Нового, влада  та близькі бійця.
     
    «Я знаю його більше трьох років. За годину до того як загинув Андрій, він мені зателефонував та запропонував зустрітися в Карлівці, бо приїхав наш друг. Це була гарна людина та товариш. Був грамотний. Розбирався у техніці та комп’ютерах», - виступив зі словами скорботи заступник командира 57-ї бригади полковник Сергій Дзюбинський.
     
     
    Військового вшанували хвилиною мовчання. Єпископ Кропивинцький та Голованівський Марк провів поминальну літургію за загиблим. 
    Завершили прощання покладанням до тіла біця. Поховали Андрія Беспалова на території Алеї слави.
     
    Довідка: 16 жовтня 2017 року під час переслідування диверсійно-розвідувальної групи російських найманців в районі селища Нівельського Донецької області Андрій Беспалов потрапив у мінну пастку.
     
     
    За інформацією прес-служби міської ради, в зв’язку з загибеллю військового у Кропивницькому оголошено день жалоби. В обласному центрі приспущені Державні Прапори України на приміщеннях органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій міста. У Кропивницькому також обмежені розважально – концертні заходи і спортивні змагання.
     
    Дмитро Семенюк