На "Інтері" встановлено національний рекорд!

  • 18 жовт. 2017 13:37
  • 1279
  •  
    Юні учасники шоу "Круче всех" не тільки дивують своїми талантами, показують серйозні результати, але навіть встановлюють справжні рекорди. 15 жовтня телеглядачі "Інтера" стали свідками того, як на сцені дитячого талант-шоу було встановлено національний рекорд у гирьовому спорті - за кількістю підйомів гир за 30 секунд. Його власники - 11-річний Давид Рубець і 9-річна Валерія Барабаш.
     
    На очах ведучих програми Андрія Данилевича і Андрія Доманського, а також мільйонів телеглядачів Валерія Барабаш за 30 секунд підняла 16-кілограмову гирю 16 разів. А Давид Рубець за ті ж півхвилини зробив 15 "поштовхів" 24-кілограмової гирі. Ці результати внесені до Книги рекордів України. Їх зафіксував експерт Валентин Щербачов, він і вручив хлопцям сертифікати про встановлений рекорд.
     
    У Книзі рекордів України вже були зареєстровані досягнення за кількістю підйомів гир за певний час. Наприклад, один український спортсмен за 10 хвилин підняв гирю 171 раз. Наймолодшим рекордсменом в цьому виді спорту був 14-річний Єгор Ткачук, який за 10 хвилин підняв дві пудові гирі 106 разів. Але щоб 9-річні і 11-річні діти "штовхали" гирі на час - таке в практиці експерта Книги рекордів України вперше.
     
    У 11-річного Давида прагнення до складних завдань і серйозних цілей - в крові. Його тато, Сергій Рубець, все життя серйозно займається спортом, правда, непрофесійно, "для себе". І прищепив любов до спорту синам: старший брат Давида став чемпіоном Європи і світу з пауерліфтингу. Давид вперше "взяв" трьохкілограмовую гирю в п'ять років! Зараз, у свої одинадцять, Давид "бере" гирю вагою в 24 кілограми.
     
    Напарниця Давида - Валерія - захопилася гирями, коли побачила його виступ на шкільному святі. Вона в той же день підійшла до тата Давида і... попросила навчити її цієї майстерності. Зараз 9-річна дівчинка вже піднімає 16-кілограмові снаряди.
     
    Давид і Лера не тільки беруть участь в змаганнях, а й виступають з шоу: жонглюють гирями! Тепер до нагород і досягнень Давида Рубця і Валерії Барабаш додалися ще й медалі програми "Круче всех", і найголовніше - рекорд! Вітаємо юних спортсменів з їхнім першим рекордом і бажаємо юним спортсменам нових перемог!
     
    Андрій Доманський та Андрій Данилевич обіцяють, що цієї неділі, 22 жовтня, глядачів дитячого талант-шоу чекають не менш яскраві враження. Не пропустіть! О 18:30 на телеканалі "Інтер" - зустріч з новими приголомшливо талановитими героями програми "Крутіше всіх".