На Кіровоградщині пройшло автомобільне свято

  • 17 жовт. 2017 09:30
  • 1263
  •  
    Протягом двох днів тишу Світловодська порушував рев моторів: це на окраїні міста на трасі «EuroCross» відбувся чемпіонат України з автокросу та крос-кантрі. Він тривав два дні. Про це повідомляє SVET-LIFE
     
    В суботу, 14 жовтня, відбулися попередні заїзди, а в неділю, 15 жовтня, фінальні змагання. Не помилюся, якщо скажу, що подивитися на змагання прийшло майже все місто. Напередодні міськвиконком своїм рішенням продовжив міські маршрути до траси. Навіть дощ не зіпсував свята. В дощі був і позитив. Він часом зрошував землю траси, не було пилу з-під коліс. Глядачі насолоджувалися дійством.
     
                               
     
    Змагання відбулися за підтримки народного депутата України Олеся Довгого та голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, голови Світловодської районної державної адміністрації Сергія Твердовського. Відкрив Чемпіонат перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко.
     
    Глядачі не тільки спостерігали за змаганнями, я й могли роздивитися дива авто техніки та сфотографуватися на їхньому фоні.
     
    Нагадаємо: Кропивницький 75–річний спортсмен виборов звання чемпіона України у змаганні суден