Яким чином кропивницькі активісти інформують пасажирів Кущівки про роботу маршрутчиків?

  • 12 жовт. 2017 11:32
  • 1207
    • Новина Яким чином кропивницькі активісти інформують пасажирів Кущівки про роботу маршрутчиків? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулими вихідними учасник Громадського контролю пасажирського транспорту розмістив на кінцевій зупинці 103-го та 126-го маршрутів примірники договорів перевізників з міськвиконкомом та розклади руху автобусів. Про це на ФБ пише Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького.
     
     
    "Наше з вами спілкування та старання, шановні кропивничани, поступово переходять зі слів у дію! І це не може не тішити.
    Минулими вихідними учасник нашої спільноти за власної ініціативи розмістив на кінцевій зупинці 103-го та 126-го маршруту примірники договорів перевізників з міськвиконкомом на цих маршуртах, розклади руху автобусів, яких водії мають притримуватись, а також зразок скарги на виявлені порушення та реквізити відправлення скарги!
     
    Уся ця інформація багатьом пасажирам невідома, тому подібна просвітницька робота надзвичайно важлива. Тепер мешканці Кущівки, які сідають у маршрутки на кінцевій зупинці по вул. Генерала Кульчицького можуть прочитати, яка кількість машин повинна бути щодня на 103-му та 126-му маршрутах, який розклад та інтервал їх руху. Якщо є неспівпадіння - пишіть скаргу в управління транспорту за зразком.
     
     
    Якщо у когось із учасників спільноти раптом зародиться бажання зробити подібну акцію на зупинці на своєму мікрорайоні, я радо поділюся усією наявною у мене інформацією.
    Усім миру! І не забувайте, ви не тєрпіли, ви горді громадяни, які повинні захищати і відстоювати свої права!!! Ну а в транспортних питаннях я звичайно підставлю вам своє плече".
     
    Нагадаємо: Через Кірoвoгрaдщину курсуватиме нoвий пoтяг