Студенти Кропивницького взяли участь у військово-патріотичної грі «Захисник України»

  • 12 жовт. 2017 10:28
  • 1072
    • Новина Студенти Кропивницького взяли участь у військово-патріотичної грі «Захисник України» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Студенти медичного коледжу стали переможцями військово-патріотичної гри «Захисник України» у Кропивницькому. Про це пише сайт Кіровоградської міськоїради.
     
     11 жовтня спортивна зала інженерного коледжу ЦНТУ у Кропивницькому гостинно приймала учасників військово-патріотичної гри «Захисник України» серед студентських команд вищих навчальних закладів міста.
     
    У цікавих і напружених змаганнях, організованих спільними зусиллями відділу сім’ї та молоді міської ради, військовослужбовцями 3-го окремого полку спеціального призначення, колективом Кропивницького інженерного коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету, ГО «Центр оперативно-тактичної підготовки «Цитадель» та загоном швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України, взяли участь команди дев’яти вищих навчальних закладів обласного центру.
     
     
    Учасники турніру перевіряли свої сили і уміння за шістьма напрямками: відповідали на запитання з історії Українського війська, підтягувалися і змагалися у спеціалізованій естафеті, демонстрували навички надання першої медичної допомоги, вдягали на швидкість індивідуальний захисний комплект, стріляли і вправлялися у збиранні-розбиранні автомата та виконували вправи з метання ножів.
     
    У підсумку змагаь перемогу святкували команди медичного коледжу імені Є.Й Мухіна, Кропивницького інженерного коледжу ЦНТІ та Кропивницького коледжу харчування та торгівлі.
     
    Нагадаємо: Бейсбольна команда Кропивницького у двадцятий раз стає володарем Кубку України