На Кіровоградщині поліція затримала чоловіка з величезною купою набоїв і гранатою

  • 6 жовт. 2017 16:09
  • 1290
    • Новина На Кіровоградщині поліція затримала чоловіка з величезною купою набоїв і гранатою Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські виявили набої та гранату у жителя іншої області, який перебував на залізничному вокзалі. Про це повідомляє Долинський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    За словами чоловіка, боєприпаси він знайшов у лісосмузі в одному з районів м. Кривий Ріг та зберігав при собі без мети збуту. Працівники поліції з’ясовують обставини події.
    Під час патрулювання території міста Долинська працівники сектору реагування патрульної поліції на залізничному вокзалі помітили чоловіка, який поводився підозріло. Ним виявився 45-річний мешканець Дніпропетровської області. У ході перевірки документів та проведення поверхового огляду громадянина у його пакеті виявили набої калібру 5,45 мм у кількості 296 штук, та гранату Ф-1 з вкрученим важелем.
    Вилучене направлено для проведення експертизи.
     
    Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
     
    Нагадуємо, Служба безпеки перекрила контрабанду наркотиків до України