ВО "Свобода" запрошує кропивничан на Марш слави Героїв у Києві

  • 5 жовт. 2017 18:06
  • 1927
    • Новина ВО «Свобода» запрошує кропивничан на Марш слави Героїв у Києві Ранкове місто. Кропивницький
     
    Брати і сестри українці! Дорогі наші земляки-кропивничани!
     
    14 жовтня 2017 року у Києві відбудеться традиційний всеукраїнський патріотичний захід – велелюдний Марш Слави Героїв, присвячений 75-й річниці створення УПА. Про це повідомляє прес-служба Кропивницької міської організації ВО «Свобода».
     
    Марш УПА був започаткований націоналістами ВО «Свобода» ще в ті часи, коли всі нинішні загальнонаціональні гасла сприймалися вороже, а українські Герої були знецінені та оббріхані совєцькою пропагандою. Сьогодні ж вояки УПА отримали належне визнання в колі українців.
    Цьогоріч свободівці, спільно з «Правим сектором» та «Національним корпусом», поведуть тисячі патріотів вулицями Києва, щоб віддати шану борцям за волю України та показати чинній владі і світу, що націоналістів не спинити на шляху до втілення прагнень української Нації.
    Активісти Кропивницької міської організації ВО «Свобода» та обласного осередку ВГО «Сокіл» запрошують всіх охочих мешканців Кропивницького і прилеглих районів безкоштовно долучитися до цього незабутнього, потужного національного дійства!
     
    Забронювати місце в автобусі можна за тел.: 066 195 18 74 (Олена), 095 347 34 46 (Олена Вікторівна) або безпосередньо в офісі партійної організації за адресою: м. Кропивницький, вул. Єгорова, 40, оф. 210.
     
    Україна чекає на вашу рішучість і абсолютну згуртованість!
     
    Нагадуємо, на Кіровоградщині селяни боряться з хамським відношенням  депутатки