На Кіровоградщині учора сталося шість пожеж

  • 3 жовт. 2017 12:40
  • 1123
    • Новина На Кіровоградщині учора сталося шість пожеж Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградській області протягом доби працівники У ДСНС в області ліквідували шість загорань. Про це повідомляє прес-служба УДСНС в області.  
     
    Протягом доби 2 жовтня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону шість разів ліквідовували загоряння на території області.
    Двічі на гасіння пожеж залучались рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: 3 м кв домашніх речей на балконі 5-поверхового житлового будинку на вул. Комарова та 40 м кв сміття на відкритій території на проспекті Промисловому.
    Рятувальниками 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка ліквідовано пожежу 0,5 тонни соломи на території приватного домоволодіння на вул. Шевченка в районному центрі.
    У с. Петрове Знам’янського району виникла пожежа 2 м кв оздоблення металевих дверей господарчої споруди, що не експлуатується, на відкритій території. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка та місцевою пожежною командою ТОВ «Знам’янське ХПП».
    Силами вогнеборців 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та місцевої пожежної команди с. Млинок ліквідовано пожежу 9 м кв покрівлі житлового будинку, що не експлуатується, на вул. Набережній у с. Успенка Онуфріївського району.
    Займання 4 м кв господарчої споруди сталось на території приватного домоволодіння на вул. Ватутіна с. Шамраївка Благовіщенського району. Пожежу загасили рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Благовіщенське та місцева пожежна команда с. Йосипівка.
    В жодному з випадків травмованих та загиблих не виявлено.
    Причини пожеж встановлюють фахівці.