Сьогодні кропивницькі педагоги зустрінуться з президентом Петром Порошенком

  • 28 вер. 2017 11:36
  • 1214
    • Новина Сьогодні кропивницькі педагоги зустрінуться з президентом Петром Порошенком Ранкове місто. Кропивницький

    Делегація від Кіровоградщини вирушила до Києва на урочистості з нагоди професійного свята – Дня вчителя. Про це «Первой городской газете» повідомив начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Таборанський.

    - Сьогодні, 28 вересня, з нагоди працівників освіти відбудеться зустріч Президента України з представниками освітянської галузі. Зустріч проходитиме на базі Національного педагогічного університету імені Драгоманова. В ній братимуть участь посланці від усіх областей, в тому числі делегація від Кіровоградщини на чолі з заступницею голови облдержадміністрації Світланою Лобановою.

    До складу групи від Кіровоградщини увійшли керівники профільних управлінь, Інституту післядипломної освіти, обкому профспілки вчителів та кращих навчальних і позашкільних закладів з Кропивницького, Олександрії, Олександрівки, Нової Праги.

    Представники освітянської галузі Кіровоградщини візьмуть участь у зустрічі з Президентом України Петром Порошенком. Як повідомили організатори, педагоги обговорюватимуть з главою держави положення нового Закону про освіту. Також планується відзначення переможців національного конкурсу «Вчитель року».