Поліцейські з Кіровоградщини справно служать на сході України

  • 22 вер. 2017 10:38
  • 1143
    • Новина Поліцейські з Кіровоградщини справно служать на сході України Ранкове місто. Кропивницький
     
    Заступник керівника поліції Кіровоградщини перевірив, як несуть службу відряджені до Краматорська колеги, про це повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
     
    Нині на Донеччині та Луганщині проходять стажування більше 20 поліцейських із Кіровоградської області, виконуючи завдання із забезпечення публічної безпеки.
    Аби підтримати земляків, а також перевірити стан несення служби, матеріально-технічного оснащення, умови проживання та дотримання заходів особистої безпеки, за дорученням керівництва, до міста Краматорськ, що на Донеччині, прибув заступник начальника управління Нацполіції області Дмитро Ткачонок.
    Пересвідчившись, що поліцейські забезпечені всім необхідним, Дмитро Георгійович зустрівся з т.в.о. начальника Краматорського відділу поліції Андрієм Друмовим, який позитивно оцінює роботу колег із Кіровоградщини, зважаючи на їх наполегливість і сумлінність у службі. 
    - Немає сумніву, що наші поліцейські зроблять все необхідне і від них залежне, аби не допустити, а в разі необхідності – припинити будь-які протиправні дії. Усі вони досвідчені працівники, відповідальні, з хорошими знаннями оперативної роботи. Тож ми упевнені, цей період служби ще додасть їм професійних навичок та принесе користь людям, про спокій і безпеку яких зараз піклуються на Сході країни працівники поліції з Кіровоградщини, – зазначив Дмитро Ткачонок.