Як учні з Олександрійського колегіума разом з краєзавцем читали байки

  • 20 вер. 2017 15:40
  • 908
    • Новина Як учні з Олександрійського колегіума разом з краєзавцем читали байки Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщини учні разом з журналістом, краєзнавцем разом аналізували байки Григорія Сковороди. Про це на ФБ пише Валерій Жванко, журналіст, краєзнавець.
     
    "Сьогодні ми читали та аналізували байки Григорія Сковороди: "Жаби", "Орел і Черепаха", "Бджола і Шершень". 4-й "Д" клас - вміє слухати! Вміє мислити. Вміє спілкуватися. Розуміє жарти. 4-й "Д" - це креативні і незакомплексовані діти з Олександрійського колегіума.
    Дякую за цікаву зустріч класному керівнику Ларисі Анатоліївні Куценко та працівникам Олександрійської центральної дитячої бібліотеки, які організували наше спілкування.
    Бібліотека вже декілька років успішно реалізує національний проект "Україна читає дітям". Метою проекту є відродження традиції читання, заохочення дітей і підлітків до систематичного користування друкованою книгою як джерелом знань. 
    Отримав завдання і поділився з учнями спогадами і враженнями про першу прочитану книгу, про улюблених героїв, (які вплинули на мій життєвий та професійний вибір). Згадалося багато забутого, важливого і зворушливого з власного дитинства... Дякую Вам всім!"