Ми заощадили 3 мільйони на будівництві пожежної частини, – Віталій Миронюк

  • 19 вер. 2017 15:40
  • 1427
    • Новина Ми заощадили 3 мільйони на будівництві пожежної частини, – Віталій Миронюк Ранкове місто. Кропивницький
     
    Завдяки залучення особового складу ми заощадили понад 3 млн гривень на будівництві пожежної частини – В.Миронюк
     
    За словами начальника Начальник Управління ДСНС в Кіровоградській області Віталія Миронюка, завдяки залученню особового складу вдалось заощадити понад 3 мільйони гривень на будівництві пожежно-рятувальної частини №6 у Кропивницькому. Про це від повідомив під час зустрічі з журналістами після урочистостей з нагоди відкриття частини.
    «Першочергові розрахунки, які були представлені проектною організацією, складали 6,5 мільйонів. За рахунок залучення наших людей для підтримки внутрішніх робіт, ми заощадили 3 мільйони. Ми повністю здійснювали утеплення будівлі. Були встановлені енергозберігаючі ворота та вікна. В кожну квартиру провели індивідувальне опалення», - повідомив Віталій Миронюк.
    Як зазначив головний рятувальник області, завдяки комплексу заходів відтепер частина щорічно заощаджуватиме 360 тисяч гривень. Загалом в будівля була утеплена, встановлені лічильники на кожну службову квартиру, оздоблені приміщення та покрівля, встановленні газовий, а також встановлені твердопаливний котел.