У Кропивницькому поліцейські вдосконалювали навички надання домедичної допомоги

  • 19 вер. 2017 14:32
  • 946
    • Новина У Кропивницькому поліцейські вдосконалювали навички надання домедичної допомоги Ранкове місто. Кропивницький
     
    Відповідні навчально-тренувальні заняття проводилися упродовж двох днів із ініціативи регіонального представника Управління забезпечення прав людини Нацполіції України в Кіровоградській області та сектору організації діяльності ізоляторів тимчасового тримання обласної поліції. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
     
    Тренерами виступили волонтери загону швидкого реагування Червоного Хреста України.
    Участь у тренуваннях взяли дільничні офіцери Кропивницького відділу та працівники ІТТ №1 та № 4 ГУНП в області.
    Завдання, які виконували поліцейські, безпосередньо стосувалися безпеки громадян, а ситуації були змодельовані в умовах, максимально наближених до реальних.
    Правоохоронці відпрацьовували навички та алгоритм дій із надання домедичної допомоги під час дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у випадках серцевих та епілептичних нападів у громадян, у ході позаштатних ситуацій, які могли виникнути у зв’язку з конвоюванням затриманих осіб.
    Організатори заходів дали високу оцінку діям поліцейських під час навчань, загалом тренування відбулися на належному рівні.
    На поліцейських, які пройшли навчання, очікує екзаменаційний іспит та отримання сертифікатів про проходження тренінгу від Червоного Хреста України.