«Зірка» зазнала другої поспіль поразки

  • 19 вер. 2017 13:03
  • 1075
    • Новина «Зірка» зазнала другої поспіль поразки Ранкове місто. Кропивницький
     
    На виїзний матч дев’ятого туру проти ФК «Маріуполь» уболівальники кропивницької «Зірки» після програшу в домашній грі з «Чорноморцем» покладали особливі надії. Але вони не справдилися.
    «Зірка» знову програла, цього разу з рахунком 1:0. Гірку пілюлю може підсолодити хіба що програш з мінімальним рахунком.
    Досвідчені маріупольці, левова частина яких пограла в донецькому «Шахтарі», спочатку панували на полі, а наші намагалися контратакувати. На сімнадцятій хвилині матчу господарі поля провели вдалу багатоходову комбінацію, яку завершив влучним ударом головою Руслан Фомін.
    Після цього голу маріупольці заспокоїлися й віддали перевагу грі на контратаках. Однак наші захисники й воротар більше не припускалися помилок. А нападники доволі часто турбували суперника біля його воріт, своїми діями доводячи, що не згодні полишати поле з поточним рахунком.  
    Нашу команду могла порятувати передача з флангу, на яку відгукнувся Максим Прядун і випередив захисника та голкіпера «Маріуполя». Тоді ж маріуполець Рустам Худжамов «скосив» кропивничанина, та суддя за декілька хвилин до кінця матчу не захотів накликати на себе гнів міріпольських уболівальників.  
    Отак «Зірка» і програла, тож виходитиме на домашню гру з донецьким «Шахтарем», що відбудеться 20 вересня, у не надто оптимістичному настрої (а перед тим іще зіграє гостьовий кубковий поєдинок із друголігівською «Таврією»). Та все ж кропивницькі уболівальники не відвернулися від команди й продовжують підтримувати її в скрутну годину.
     
    Юрій Сергійчук