У Кропивницькому з’явиться ще один вуличний майданчик

  • 16 вер. 2017 09:15
  • 1234
    • Новина У Кропивницькому з’явиться ще один вуличний майданчик Ранкове місто. Кропивницький
     
    Харківське підприємство вдруге виграло тендер на поставку вуличного дитячо-спортивного майданчика, що оголосив на початку серпня відділ фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Про це повідомляє центр медіарозслідувань ПРОЗОРО.
     
    Новий майданчик купували за кошти громадського бюджету шляхом конкурентних торгів, за рахунок чого вчергове вдалось зекономити кошти. Договір про постачання майданчика відділ оприлюднив у системі електронних закупівель "ProZorro" 11 вересня.
     
    Відповідно умов договору, ТОВ "ДЖИ ТІ КОНЦЕПТ" виготовить та поставить Кропивницькому вуличний майданчик вартістю 95,1 тис грн. До комплекту спортмайданчика входитиме подвійна перекладина, подвійна гойдалка на металевих стійках, гімнастичний комплекс, дитяча карусель, тренажер для м'язів, лавки для відпочинку, вуличний тенісний стіл та металева огорожа. Мультифункціональний комплекс встановлять на прибудинковій території по вулиці Чміленка 71 і 73. Розміщення майданчика саме за цією адресою було передбачено проектом "Здоровий спосіб життя – успішна нація України", що зайняв третє місце серед малих проектів у рамках Громадського бюджету-2017. Реалізація проекту, за підрахунками авторів, мала коштувати міському бюджету 96,815 тис грн.
     
    Конкурентами харків'ян під час торгів були ФОП Костомарова Тетяна Яківна з Донеччини та ФОП Мец Кристина Констянтинівна з Дніпропетровщини. Однак дешевші пропозиції цих учасників було відхилено через брак документів, що вимагав відділ у тендерній документації.
     
    Нагадаємо, відділ фізичної культури і спорту кропивницької міської ради успішно придбав у харків'ян 5 комплектів спортивних майданчиків для занять воркаутом наприкінці серпня, зекономивши тоді на покупці понад 50 тис. грн.