Розвиваємо дитину граючи. «HotCards» (Хот кардс) - геніальне поряд!

  • 8 вер. 2017 17:11
  • 3043
    • Новина Розвиваємо дитину граючи. «HotCards» (Хот кардс) - геніальне поряд! Ранкове місто. Кропивницький

    Діти – наше майбутнє. Як би не банально звучала ця фраза, але від того, як ми виховаємо наших дітей, які знання вложимо в їх світлі голівки, залежить наше майбутнє. Адже вони, нинішні Сашеньки, Сьомочки та Алінки, майбутні керівники, будівники держави, науковці та винахідники. Ми, дорослі, часто скаржимося на брак часу, снаги та педагогічних навиків при вихованні наших дітей. Дійсно, ми живемо в часи шаленого ритму, де кожна хвилина на вагу золота. Але покладіть руку на серце і зізнайтеся собі чесно, чи весь свій вільний час ви витрачаєте на дитину? Чи зробили ви максимум для того, щоб виховати в ній ті якості, які будуть необхідні їй у подальшому житті?

    Батьками не народжуються, батьками стають. А тому, незважаючи на допущені помилки, вже сьогодні розпочніть розвивати свою дитину. Добре, що ми живемо в часи, коли є безліч різних можливостей для цього.

    Основа основ – гра. Саме у грі у дітей починає розвиватися довільна увага і пам'ять.В умовах гри діти зосереджуються краще і запам'ятовують більше, ніж при навчанні, як таковому.

    Розвивати лідерські якості, увагу та реакцію можливо завдяки ігровим карткам від ТМ «HotCards»(Гарячі картки)Знайомство з ними для мене, як для мами 5-ти річного сина, стало справжнім відкриттям. Це цікаво, просто і захопливо. А ще це реальна можливість відволікти дитину від всюдисущих гаджетів, які міцно осіли в нашему повсякденному житті.

    Картки ТМ «HotCards»є кількох видів:

    -         Колекційні, які можна збирати та обмінювати. Зараз наявні дві серії – «Я-українець», на яких зображені міста України та інформація про них, а також цікавезна серія «Футбол» з улюбленими футбольними клубами, їх нагородами та гравцями. Справжня знахідка для колекціонерів будь-якого віку!

    -         Ігрові, які підходять для ігрових баталій та обміну. Серію «Супергерої» представляють персонажі коміксів та мультфільмів, а серію «Комп’ютерні ігри» - улюблені ігрові герої та моменти з комп’ютерниї ігор. Також буде цікава серія футболістів

    Для початку гри необхідно мати хоча б одну гральну гарячу карточку на гравця. Скільки карт – стільки і раундів. Грати можуть одночасно до дванадцяти гравців. Кожен обирає карту і відкриває параметри своїх героїв. Один раз на раунд кидається кубик, який визначає за яким саме параметром змагаються картки. 

    Наприклад, сила визначається червоним кольором, швидкість – зеленим, а розум – синім. За тим кольором, який випадає на кубику, і змагаються картки - укого з гравців число найбільше, тойі виграв. 

    Переможець бере собі картку суперника. Якщо при порівнянні параметрів (сила, швидкість, розум)у героїв випадають однакові числа, то здатності порівнюются за кольором по додатковим талановитостям (верхній правий куток).Талановитість теж має один з трьох кольорів та додає бали до кольору, який випав. Золота талановитість додає бали до будь-якого з параметрівгероя.Також можна кидати одразу по дві карточки за раунд.Та грати командами по 2-3-4-5 гравців.

    Правила простіАле зверніть увагу, що завдяки такій грі, можна, наприклад, вчити дитину арифметиці та читанню. В процесі гри просто прохайте малюка додавати числові параметри його улюблених героїв. Переконалася, на власному досвіді - вже після кількох раундів сину стало цікаво додавати і рахувати, при чому без будь-яких прохань та вмовлянь.

    Гральні картки «ХотКардс» та аксесуари до них, а це стійки, кубики, альбоми та настільні ігри запитуйте та купуйте  в дитячих магазинах нашого міста або замовляйте на сайті www.igromir.kr.uaСпробуйте HotCards«Горячі картки» в грі і ваше дозвілля з дитиною стане різноманітним та пізнавальним.                                                                                              

    Олена Семко