Ірина Маркова про тенденції та модні новинки у сфері кейтерингу

  • 21 серп. 2017 16:43
  • 2526
    • Новина Ірина Маркова про тенденції та модні новинки у сфері кейтерингу Ранкове місто. Кропивницький

     

    Сфера свят, як і всі інші, має свої тенденції і модні новинки. Про це повідала сайту Ірина Маркова, засновниця кейтерингової компанії «Авокадо»

    "Зараз все більшої популярності у нашому місті набуває формат свят у вигляді фуршету. Раніше такою послугою користувалися лише на відкриттях різних закладів, на офіційних заходах. Це виглядало, як швидкий перекус між справою, чи своєрідний аперитив.

    Однак останнім часом ситуація дещо змінилася - клієнти Кропивницького все частіше замовляють фуршети і легкі закуски для святкування корпоративів (коли мало часу на банкет), на дні народження у незвичних місцях, для виїзних весільних церемоній та, навіть, замість основного весільного банкету.

    Особливо динамічно розвивається весільна індустрія. До кенді барів (солодкий стіл), які стали для містян традиційними, зараз приєдналися такі цікаві новинки, як козацький стіл (з традиційними українськими закусками), лимонадний бар (різнокольоровий лимонад в спеціальних ємностях), фуршет на викупі нареченої вдома.

    Всі ці види фуршетів, а також класичний банкет команда «Авокадо-кейтеринг» може організувати в будь-якій точці нашого міста та області!

    Деталі на нашому сайті – avocado.kr.ua

    Телефони для замовлень: 066-831-57-57, 098-831-57-57