За сприяння депутата-свободівця облаштували ігровий майданчик у кропивницькому сквері

  • 16 серп. 2017 09:30
  • 1037
    • Новина За сприяння депутата-свободівця облаштували ігровий майданчик у кропивницькому сквері Ранкове місто. Кропивницький
     
    За наполегливості свободівця Сергія Капітонова у Кропивницькому облаштували ігровий майданчик для дітей. Про це повідомляє прес-служба МО ВО "Свобода"
     
     14 серпня за ініціативи й наполегливості депутата міськради від ВО «Свобода» Сергія Капітонова для дітлахів Кропивницького був встановлений ще один ігровий майданчик. Як розповідає сам націоналіст, для мешканців мікрорайону Некрасівки, та й для нього особисто, це стало важливою і довгоочікуваною подією. 
    Сергій Капітонов підкреслює, що саме тут, у цьому районі, дітлахи найбільше відчували нестачу облаштованої для активних розваг території. У сквері Молодіжному (колишньому - Павла Морозова), на відміну від інших парків обласного центру, на переважній більшості території впродовж тривалого часу були лише чагарі та смітники, а для рухливих ігор діти послуговувалися примітивними гойдалками та пісочницями. 
    «Коли я був обраний депутатом міської ради, то поставив собі за мету навести лад у цьому сквері. Тут завжди збиралися люди з сумнівною зовнішністю та неадекватною поведінкою для розпивання алкогольних напоїв чи вживання наркотичних засобів. Звісно, що така картина не могла бути «приємною» для малечі, молоді та їхніх матерів. Тож, можу констатувати, що, нині сквер став набагато краще виглядати. А вчора з'явився ще один дитячий майданчик – і це дійсно радісна подія для всіх без виключення, оскільки того майданчика, який був до цього, катастрофічно не вистачало», - коментує свободівець Сергій Капітонов.
    За твердженнями мешканців мікрорайону Некрасівки, депутат-націоналіст дійсно переймається проблемою надання гідних умов для життя своїх виборців: саме Сергій Капітонов наполягав на підсиленні патрулювання поліцією скверу й усього округу, і саме він ніколи не відхрещується від допомоги людям. 
    Сам Сергій Капітонов стверджує, що буде опікуватися сквером Молодіжним і надалі, адже чітко усвідомлює: майбутнє української нації залежить передовсім від її здоров’я, а відтак – від здорового відпочинку усіх вікових категорій українців.