Адреси магазинів у Кропивницькому, де можна придбати все необхідне до школи

  • 16 серп. 2017 13:36
  • 4979
    • Новина Адреси магазинів у Кропивницькому, де можна придбати все необхідне до школи Ранкове місто. Кропивницький

     

    На носі серпень – останній місяць літа. А там і 1 вересня – День знань. Для когось це черговий навчальний рік, а для когось початок випробувань під назвою «перший раз у перший клас». В цій статті ми допоможемо організувати ваш серпень, нагадаємо та розповімо на що треба звернути увагу при підготовці до напруженого шкільного процесу.
    Ми радимо не відкладати на останній день підготовку до школи.

    Якщо в торгових точках Кропивницького, на шкільних базарах, магазинах, ринках буде ажіотаж, то не вийде нормально приміряти і вибрати шкільну форму, купити потрібні канцтовари, ранець і ще чимало потрібних у шкільній справі речей.
    Озброївшись рішучістю і ентузіазмом, ви зібралися, щоб піти за покупками. І тоді постає перед вами питання: куди йти, і що при цьому вибрати магазин або ринок? Ми рекомендуємо вам йти в магазин. Тут можна назвати кілька переваг:
        - Асортимент в магазинах ширше, ніж на ринку.
        - Існує думка, що на ринку можна купити дешевше, але це не завжди так. Там дорожче, і гарантію на товар ви не отримаєте.
        - На ринку ймовірність покупки неякісного товару значно вища.
        - Кваліфікований персонал магазину допоможе зробити правильний вибір, підкаже і розповість, що потрібно вам, заощадить ваші гроші і час.
    Що потрібно купувати?

    Головне на якості не економити. Як то кажуть, скупий платить двічі. Якщо ви купите ранець або форму поганої якості, то вам доведеться на них витратитися ще раз.


    - Шкільна форма. Частіше всього на цей момент вона вже у вас є, або ще дошивається в ательє. Про неї мова в цій статті йти не буде, ще й з тієї причини, що майже у всіх школах є свої рекомендації відносно шкільного дрес-коду.
    - Одяг та взуття. Пам'ятайте, купувати в школу дорогий одяг не найкращий спосіб виділити дитини. Набагато краще, щоб цих одежинок було більше і дитина частіше відчував себе в «обновках».
    - Вишитий одяг. Останнім часом на 1 вересня майже всі школи України влаштовують парад вишиванок серед школярів. Швидше за все, і ваша школа не вийняток.
    А тому треба завчасно подбати про вишитий одяг. Якісне, сучасне, зручне та дуже патріотичне вишите вбрання ви знайдете в Крамниці вишитого одягу, що зпо вул. Чміленка, 24а (ТЦ "Фуршет", біля драмтеатру), www.kram.kr.ua

    - Ранець. Його спинка повинна мати ортопедичний елемент і бути твердою. Це буде хорошою профілактикою викривлення хребта дитини. Для того щоб ранець не падав, він повинен мати стійкий низ, верхню пластмасову ручку (щоб не травмувати пальці),  світловідбиваючі елементи, які буде добре видно водіям.
    - Щоденник, зошити. При їх виборі головним критерієм повинна бути не краса і яскравість, яка відволікатиме дитину, а відповідність стандартам, правильні якість паперу.
    - Ручка. Повинна мати прогумовані вставки, в тому місці, де торкаються пальці дитини.
    - Звичайний олівець. Школяру потрібні м'які прості і тверді олівці.
    - Ластики. Відмінно підійдуть подвійні гумки, одна сторона стирає пасту, інша сторона - олівець.
     - Пенал краще купити м'який. Менше шуму і не боляче, коли поцілять ним в чоло. А поцілять 100%!
     - Клей. Першокласникам підійде клей-олівець.
     - Коректор. Варто звернути увагу на зручні коректори-ручки.
     - Лінійка. Найкраще купити пластмасову неяскраву, на ній краще видно точність ділення.
     - Обкладинки та папки (для зошитів та для трудового начвання). Обкладинки для зошитів і книжок повинні бути щільними, щоб не довелося міняти їх щомісяця. Зараз продаються вже готові комплекти обкладинок для усіх класів. Папки повинні бути або пластикові, або зі щільного картону, в такій папці не мнуться зошити, не псується наповнення.
    - Кольорові олівці. Якість має бути хороша - це дуже важливо для дітей молодшого шкільного віку.
    - Альбом для малювання. Папір повинен бути щільним та не глянцевим.
    - Пластилін. Краще купити з натуральних компонентів.
    - Підставка для книг. Не псує зір першокласнику, підставку краще купувати металеву.
    Також знадобляться ножиці, точилка для олівців, пензлики, фарби (гуаш та акварель), кольоровий папір.
    Все це та багато іншого можна придбати в мережі магазинів «Шкільний всесвіт»: м.Кропивницький, перехрестя вулиць В.Перспективна - Т.Карпи (Тимірязєва), вул. Поповича, 7в, вул. Попова, 20, ринок "Жемчуг", ринок "Полтавський" (навпроти АЗС)
    Телефони для довідок: 095-165-49-33 097-99-44-296

    А ще радимо завітати в магазини мережі «Алігатор», що знаходяться у Кропивницькому та працюють в ТЦ «Фуршет» (на вулиці Волкова та Пацаєва). Купіть своєму школярику щось приємне. У дитини має бути настрій та бажання вам віддячити гарними оцінками.

    Сайт закладу

    Останнім часом до цього шаленого списку часто додаються різні гаджети. Ви можете бути прихильником цієї ідеї чи завзятим противником, але не приймати вимоги сьогодення не можна. Все таки, мобільний контроль над школярем (особливо, якщо це першокласник) позбавить вас кількох нервових зривів. Проконсультуйтеся в одному з магазинів «Жжук». І обов'язково зверніть увагу на пропозицію щодо планшету!

    До 1 вересня також варто подбати про зручні дитячі меблі. Шкільна парта, зручний стільчик, купа полиць для книжок та робочих зошитів. Все це зробить навчальний процес комфортним.

    У Кропивницькому ви можете придбати меблі від виробника, які ідеально впишуться у ваш інтер’єр. Крім того, ви можете замовити меблі за своїм проектом.

    Ціни вас приємно здивують. Звертайтеся: 066-837-26-10

    З початку навчального року також активізуються різні спортивні секції, музичні гуртки і курси. Активне життя школяра, з кружками і секціями, формує цілісну особистість, якій до снаги різні випробування в житті.

    Якщо ваш школяр мріє про музичну освіту, зверніть увагу на комплекс Rock star, який може запропонувати чимало якісного музичного інструменту, послуги звукозапису та багато ін.

    На вас чекають: м.Кропивницький, вул. Соборна, 27б, (торговий центр «Золоте Руно»). Тел .: 099-494-74-25, (0522) 22-06-07

    Ну, і наостанок, квіти. Куди ж без них на 1 вересня.

    Подбайте про свій чудо-букет завчасно.

    Ми підскажемо, де працюють справжні квіткові феї. До речі, можна замовити квіткову композицію з доставкою.

    Сайт магазину

    Або приїздіть в гості -м.Кропивницький,  вул. Преображенська, центральный сквер, отдел №1, телефонуйте: 066-792-84-70, 095-414-37-70