Стартував конкурс “Громадський бюджет 2018”

  • 15 серп. 2017 12:31
  • 1067
    • Новина Стартував конкурс “Громадський бюджет 2018” Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, під час прес-сконференції в приміщенні Кіровоградської міської ради начальник управління економіки Андрій Паливода повідомив про прочаток конкурсу “Громадський бюджет 2018”. За його інформацією, проекти приймаються від 15 серпня до 14 вересня. 
     
    За словами посадовця, новий сезон “Громадського бюджету”, буде проводитись за скороченою процедурою як і минулий, проте за новими правилами.
     
    Відтепер проекти будуть ділитися не лише на великі і малі, а й соціальні – спрямовані на ініціативи для людей з обмеженими можливостями.
    Також змінилися і суми для проектів. Малий проект збільшився з 100 тис. гривень до 150 тис.. На малі проекти бюджетом передбачено 40% виділених на проект. Бюджет великого проекту також зріс. Відтепер він складає від 150 до 800 тис. гривень. На них передбачено 50% Громадського бюджету. Загалом на проекти всіх типів передбачено 5 мільйонів гривень.
    Андрій Паливода зазначив, що цього разу в проекті не зможуть брати участь заклади освіти, охорони здоров’я та не прийматимуться проекти щодо енергозбереження.
     
    Голосування за проекти пройде з 30 жовтня до 10 листопада цього року. Нагадаємо, проекти приймаються до 14 вересня.
     
    Дмитро Семенюк