Коля Ігнатьєв потребує нашої допомоги

  • 14 серп. 2017 11:04
  • 854
    • Новина Коля Ігнатьєв потребує нашої допомоги Ранкове місто. Кропивницький
    Підопічний ГО «Серце матері», Коля Ігнатьєв, не втримався на ногах і впав. В результаті складний перелом ноги. Про це на ФБ пише Іван Шемедюк, священик.
     
    "Увага! Друзі з Кропивницького! Просимо допомогти і підтримати!
    Нещодавно підопічний ГО «Серце матері» Коля Ігнатьєв не втримався на ногах і впав. В результаті складний перелом ноги. Вся сім’я дуже переживає, щоб все було гаразд і нога зрослася, адже Коля з дитинства хворіє на м’язову дистрофію форми Дюшена (якщо по-простому, то це ослаблення на м’язів). Останнім часом ця хвороба розвинулася так, що минулі 6 місяців Коля практично всюди пересувався на візку, не маючи сил ходити самостійно. Так що Колі і батькам приходиться нелегко.
    Разом з Людмилою Володимирівною Шукрутою відвідали Колю. Причастили Святих Христових Тайн і дали гостинці.
    В першу чергу просимо Ваших молитв за Колю, пам’ятаючи слова Іісуса Христа «І все, чого не попросите в молитві з вірою, отримаєте» (Мф. 21:22)!
    Також, хто бажає допомогти матеріально - номер карточки мами 4149 4978 4692 2823 – Ефремова Надежда. Або мобільний (095) 473 70 55.
    Коля буде у лікарні ще близько  місяця! Тому просимо, хто зможе, прийти, провідати і підтримати (Кіровоградська дитяча обласна лікарня, травматологічне відділення, 2-й поверх 5 палата).
    Бажаємо Колі бадьорості духу і швидкого одужання, а батькам - терпіння і стійкості! 
    Усім Божого благословіння і мирного неба!"