У Кропивницькому п’яний водій керував маршруткою

  • 14 серп. 2017 09:44
  • 933
    • Новина У Кропивницькому п’яний водій керував маршруткою Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні затримали водія, який керував маршрутним засобом у стані сп’яніння. Про це повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     12 серпня, близько 20-ї години вечора, патрульний екіпаж помітив автомобіль БАЗ, який був припаркований із порушенням ПДР, – транспортний засіб стояв на пішоходному переході. Інцидент стався на вулиці Полтавській.
    Автомобіль був заведений, але водія в салоні не було. За декілька хвилин інспектори побачили, як 35-річний чоловік вийшов з магазину, сів у маршрутку та почав від’їжджати.
    Патрульні вирішили поспілкуватися з керманичем та нагадати йому про правила дорожнього руху. Під час спілкування чоловік поводив себе агресивно та помітно нервував. Охоронці порядку запідозріли, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння, це підтвердив і показник алкотестера – 1,11 проміле алкоголю в крові, що в 5 разів перевищує норму.
    На водія патрульні склали 2 адміністративних матеріали за ч. 1 ст. 122 КУпАП (Зупинка т.з менше 10 метрів від пішоходного переходу з обох боків) та ч.1 ст.130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння).
    Водія було відсторонено від керування маршрутним засобом. Автомобіль передали його власнику.