ПриватБанк щодня реєструє до 1 000 нових користувачів

  • 11 серп. 2017 16:14
  • 1124
    • Новина ПриватБанк щодня реєструє до 1 000 нових користувачів Ранкове місто. Кропивницький
    Сервіс електронної звітності ПриватБанку щодня реєструє до 1 000 нових користувачів. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому.
     
    Як повідомили в банку, після навали вірусу Petya кількість нових користувачів цього безпечного сервісу банку зросла в 4 рази, а понад тисяча реєстрацій в останній день звітного періоду липня – абсолютний рекорд сервісу.
     
    «За кілька років до кібератаки на український бізнес ми розробили безкоштовні рішення, зокрема електронний документообіг, сервіси електронної звітності в «Приват24 для бізнесу» та системи бухгалтерського, управлінського й оперативного обліку 1С онлайн, – зазначив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. – Завдяки їм клієнти можуть бути повністю впевнені в безпеці своїх даних».
     
    Сервіс електронної звітності в «Приват24 для бізнесу» дозволяє цілодобово надсилати будь-які види звітів Фіскальної служби, Пенсійного фонду, Держслужби статистики. Скористатися сервісом можна в «Приват24 для бізнесу» -> «Документи» -> «Електронна звітність»
    <https://client-bank.privatbank.ua/p24/login>.