Як сім’я працівників сервісного центру МВС дуже дешево придбала квартиру у Кропивницькому?

  • 11 серп. 2017 13:08
  • 972
    • Новина Як сім’я працівників сервісного центру МВС дуже дешево придбала квартиру у Кропивницькому? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сім’я працівників сервісного центру МВС придбала 3-кімнатну квартиру у Кропивницькому за ціною кімнати в гуртожитку. Про це повідомляє Центр медіарозслідувань ПРОЗОРО
     
    Сім’я Олени Олегівни та Андрія Ярославовича Якубішиних, працівників Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області, у квітні 2017-го року стали власниками квартири площею 64,87 квадратних метрів. Інформацію про це шляхом «повідомлення про суттєві зміни» у майновому стані оприлюднила Олена Якубішина.
    Відповідно до оприлюднених даних, квартира була придбана у Михайла Вікторовича Ляшонка за 116 тисяч 52 гривні. Сам Ляшонок є власником транспортного ПП «Візантія». Цікаво, що відповідно до даних реєстрів юридичних/фізичних осіб, а також права власності на нерухоме майно, підприємець продав сім’ї Якубішиних квартиру, яка є місцем реєстрації його фірми.
    На вторинному ринку Кропивницького житло з подібною квадратурою коштує близько 700 тисяч гривень. Трапляються пропозиції й за 1,3 мільйони гривень.
    Щодо загального майнового стану сім’ї, то за минулий рік він суттєво покращився. До 1% власності квартири на 31,39 м кв у 2016 році також додалось 29% власності на житловий будинок площею 168,19 м кв і земельну ділянку площею 728 м кв. Усе нерухоме майно знаходиться у Кропивницькому.
    Що ж до доходів, то сім’я заробила минулого року на двох трохи більше 206 тисяч гривень. Жодних заощаджень, як на банківських рахунках, так і готівкою, Якубішини не декларували.