На Кіровоградщині за добу потонуло два молодих мужчини

  • 11 серп. 2017 12:08
  • 1194
    • Новина На Кіровоградщині за добу потонуло два молодих мужчини Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині рятувальники двічі надавали допомогу по вилученню тіл загиблих громадян з водойм. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі виїжджали для надання допомоги по вилученню тіл загиблих громадян з водойм.
    Так, об 11:30 надійшло повідомлення про те, що у ставку Малої Виски знайшли тіло людини. Рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини вилучили тіло загиблого чоловіка 1987 р.н. 
    О 17:52 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога по вилученню тіла людини зі ставка с. Ялинівка Олександрійського району. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону підняли тіло загиблого чоловіка 1987 р.н. на поверхню.
    Обставини та причини обох смертей встановлюють фахівці.
     
    Шановні громадяни! Служба порятунку «101» закликає не ризикувати своїм життям, порушуючи правила поведінки на воді. Один хибний крок – і людина може загинути, не впоравшись із стихією. Особливої ували біля водойм потребують діти – ні на мить не випускайте їх з поля зору.