Рвати та тікати. Відео, на якому юні злодійки обікрали головну клумбу Кропивницького

  • 11 серп. 2017 10:30
  • 1622
    • Новина Рвати та тікати. Відео, на якому юні злодійки обікрали головну клумбу Кропивницького Ранкове місто. Кропивницький

    Часто досить важко пояснити ті чи інші діяння, вчинені людьми. Важче пояснити безглузді вчинки молодого покоління. Хто б міг подумати, що руки "дійдуть” і до закуплених міською радою квітів та рослин, що утворюють клумбу біля найголовнішої будівлі міста – міської ради.

    Так, 10 серпня двоє школярок пішли на досить ганебний крок. Вдвох серед білого дня вони викрали одну із великих рослин, висаджених на головному квітнику міста. Після вчиненого злочину якомога швидше втекли до центрального скверу. Там витираючи сліди мокрої після поливу клумби землі сховали рослину до пакета. В намаганні з’ясувати, з якою метою був вчинений акт вандалізму, наш кореспондент підійшов до дівчат, проте після запитання вони почали втікати, лишивши пакет з добром неподалік місця злочину.
    Пізніше на місце була викликана поліція. За стандартною процедурою патрульні відібрали заяву та пояснення. Також охоронці порядку обіцяли передати матеріали слідчим: “Всі матеріали будуть направленні до міскього відділку поліції. Там їх передадуть слідчому або дільничому” – запевнили патрульні поліцейські.
    Ми одразу зв’язалися зі спеціалістами КП “Благоустрій”. Церез 15 хвилин на місце прибула спеціаліст підприємства, якій передали рослину.
    Правоохоронців жінка запевнила, що завтра (11 серпня) близько 9 ранку рослина буде повернена на місце: “завтра цю рослину (капусту декоративну) ми висадимо на місце, де її було зірвано. Після висадження обов’язково відзвітуємо” – запевнила спеціаліст КП “Благоустрій” Альона Ворона.
    Відтак зловмисниці лишилися невідомими. Якщо Вам відома інформація про місцезнаходження дівчат на фото, просимо повідомляти за номером “102”.
     
    Дмитро Семенюк