«Діяти треба було негайно». Кропивницькі патрульні витягли з річки молоду жінку (ФОТО)

  • 10 серп. 2017 15:16
  • 1628
    • Новина «Діяти треба було негайно». Кропивницькі патрульні витягли з річки молоду жінку (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Патрульні, прибувши на виклик близько п’ятої ранку, витягли з річки Інгул в районі Миколаївського пляжу жінку. Вона не дихала, а також не відчувався пульс, повідомляє прес-служба патрульної поліції.

    Перед порятунком жінки правоохоронці викликали підкріплення та карету "швидкої".

    Як зазначають у відомстві, заявник розповів інспекторам, що 23-річна дівчина у стані алкогольного сп’яніння пішла купатися та вже 20 хвилин як не повертається.

    Патрульні оглянули територію і  в  100 метрах від берега помітили силует людини.

    - Діяти треба було негайно. Поки я плив до дівчини, мої колеги віднайшли човен та допомогли покласти її до нього. Дівчина не дихала, пульс ми також не відчували. Не втрачаючи надію, робили штучне дихання та непрямий масаж серця, а коли нарешті дісталися берега, дівчина прийшла до тями та почала самостійно дихати, - говорить лейтенант поліції Микола Пономаренко.

    На березі вже чекала карета "швидкої". Лікарі оглянули дівчину та зазначили, що вчасно надана медична допомога врятувала її життя.  Медики подякували патрульним за допомогу та шпиталізували постраждалу до лікарні.