У нашому місті організовується перший Кубок Кропивницького із хортингу «Бойова двійка»

  • 10 серп. 2017 14:43
  • 1538
    • Новина У нашому місті організовується перший Кубок Кропивницького із хортингу «Бойова двійка» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мешканців обласного центру запрошують (в якості учасників або глядачів) на перший Кубок Кропивницького із військово-спортивного хортингу «Бойова двійка», який відбудеться 20 серпня 2017 року на Фортечних Валах. Про це повідомляє Центр оперативної тактичної підготовки «Цитадель».
    Початок о 10.00, локація – неподалік гармат біля входу на Вали.
     
    Регламентом Кубку передбачені змагання команд-«двійок». Подача заявок від команд – до 16 серпня. Але безпосередньо перед початком змагань можливе формування команд-«двійок» із індивідуальних учасників (в такому випадку реєстрація індивідуальних учасників до 11 години 20-го серпня). Хто не має власної спеціальної амуніції – отримає її від організаторів.
     
    Для глядачів планується облаштувати розважальні атракціони: тир, стрільба з лука, виставки хенд-мейд, батути для дітей і дорослих, смачна каша та інше.
    Організатори: Центр оперативної тактичної підготовки «Цитадель» та обласний підрозділ Федерації військово-спортивного хортингу України.
     
    Додаткова інформація за телефоном: 099-05-27-606 (Олег).