Відео ДТП за участі патрульних поліцейських у Кропивницькому

  • 9 серп. 2017 13:19
  • 1472
    • Новина Відео ДТП за участі патрульних поліцейських у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
    Винним у ДТП на перехресті просп. Університетський та вул. Попова у Кропивницькому визнали поліцейського. Про це повідомляє gre4ka.info
     
    Нагадаємо, 4 серпня сталася ДТП за участі службового автомобіля патрульної поліції TOYOTA PRIUS та автобуса "БОГДАН", який здійснював рейс "Кропивницький-Смоліно".
    Наряд патрульної поліції "102" на вищевказаному перехресті, рухаючись в сторону обласної лікарні в другій смузі для руху транспортних засобів, побачив, як назустріч з лівої крайньої смуги для руху ТЗ водій автомобіля Дачіа Логан почав рух, порушивши при цьому вимоги дорожнього знаку 5.18 "Напрямок руху по смузі" ПДР України, продовживши рух прямо.
    Екіпаж поліції, помітивши правопорушення, включив звуковий сигнал "Сирена", проблискові маячки червоного та синього кольорів, лівий поворот та почав здійснювати маневр "розворот". Коли службовий автомобіль почав рух, у його ліве заднє крило в'їхав автобус "Богдан" лівою передньою частиною. Як наслідок, обидва транспортних засоби отримали механічні пошкодження, під час ДТП ніхто не постраждав.
     
    Як повідомляє прес-служба відомства, у результаті об'єктивного вивчення всіх доказів по справі було встановлено, що винним у вищевказаному ДТП є водій службового автомобіля, так, як почав здійснювати розворот з другої смуги для руху транспортних засобів на дорозі, де наявні три смуги для руху ТЗ, не впевнившись у безпеці вищевказаного маневру. На водія службового автомобіля було складено протокол за ст.124 КУпАП ("Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів").