У Кропивницькому пройшов круглий стіл на тему захисту громадян

  • 27 лип. 2017 11:40
  • 1021
    • Новина У Кропивницькому пройшов круглий стіл на тему захисту громадян Ранкове місто. Кропивницький
     
    На минулому тижні в АРТ КАФЕ «БЕРЛОГА» відбувся круглий стіл на тему: «Чи в повній мірі законодавство захищає громадян?». Про це розповідає Даша Чівікова, громадська активістка.
     
    "Хотілось би подякувати і відмітити професіонала своєї справи Гура Костянтина Вікторовича (керівника фірми «КІПРІС ЦЕНТР»), котрий підняв та висвітлив актуальні питання, пов’язані з оподаткуванням. Особливу увагу надав проблемам в сфері оподаткування малого бізнесу та питанням, пов’язаними з пенсійним фондом. В продовження теми про пенсійну реформу інформацію надала Поліновська Ірина (менеджер компанії «Євролайф Україна»), звернувши увагу на демографічну ситуацію в Україні, котра не благополучно впливає на сьогоднішній стан пенсійного фонду. Чівіков Геннадій (менеджер компанії «Євролайф Україна»)показав можливості співробітництва з компанією «Євролайф Україна», перспективи та можливості самореалізації в даній сфері. 
    Дуже багато питань задавали учасники круглого столу, тому було прийнято рішення організувати ряд заходів присвячених цим темам, щоб детально висвітлити та відповісти на всі питання.
    Велика подяка людям, які активно приймали участь в організації даного заходу: 
    Скубаєв Володимир Іванович (вчитель-проповідник) - за консультативну роботу в організації заходу; Поляченко Дмитро Анатолійович (громадсько-політичний діяч, президент Кіровоградської обласної федерації кікбоксингу «ВАКО», керівник ГО «Молодіжно-політичний Клуб») – за професійний підхід до актуальних тем; Рябека Тамара (директор компанії «Євролайф Україна») – за консультативну роботу в організації заходу; Помазан Сергій Григорович (директор компанії «Євролайф Україна») – за консультативну роботу в організації заходу; Ревенко Анатолій Дмитрович (доцент КНУКіМ, кандидат економічних наук) – за консультативну роботу в організації заходу; Михайло Лобов(громадсько-політичний діяч) – за активну громадсько-політичну позицію; Гезумян Шаген Володимирович (виконавчий директор Спілки вірмен України в Кіровоградській області ) – за активну підтримку в організації; Сінченко Олена (керівник прес-служби в КОО «Асоціація Політичних Наук») – за консультативну роботу в організації заходу; Нагорний Дмитро (менеджер компанії «Євролайф Україна») – за консультативну роботу в організації заходу" - йдеться у повідомленні.