Бібліотека Чижевського запрошує кропивничан на виставки

  • 25 лип. 2017 14:28
  • 991
    • Новина Бібліотека Чижевського запрошує кропивничан на виставки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дайджест заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 31 липня - 6 серпня
     
    З 1 серпня запрошуємо ознайомитись з  розмаїттям нових надходжень у читальних залах бібліотеки, на оновлених книжкових виставках «Нові надходження», «Книжковий арсенал». 
     
    З нагоди 80 років від дня народження українського письменника Володимира Базилевського у відділі обслуговування користувачів працює книжкова виставка «Внутрішній простір Володимира Базилевського», а відділ краєзнавства пропонує до вашої уваги книжкову виставку «Мистецтво відвертості».
     
    З нагоди 115-річчя від дня народження українського поета та романіста Яновського Юрія Івановича запрошуємо до відділу краєзнавства на ознайомлення з книжковою виставкою «Відчуття батьківщини Юрія Яновського».  
     
    2 серпня о 15.00 кіноклуб «Екран» пропонує до вашої уваги фільм «Двадцять один день»,  режисер Болгаробійця Дін, Великобританія, 1940 р.
     
    З 3 серпня у відділі документів іноземними мовами експонується фотовиставка «Публічна бібліотека Роберта Доусона».  
     
    5 серпня з 18.00 до 21.00 відбудеться відкрита вулична акція «Бібліотечне надвечір’я» (напрям кіно). Запрошуємо на перегляд пригодницького фільму режисера Альфреда Хічкока, знятий у 1939 році. Приходьте родинами і з друзями – буде весело! Вас чекають суботнього вечора на прибудинковому бібліотечному майданчику. Вхід на подію – вільний.
                
    ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
    Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua
     
    Адреса: вул. Велика Перспективна, 24.