Вулицями міста роз’їзджав п’яний мужчина

  • 21 лип. 2017 16:15
  • 1108
    • Новина Вулицями міста роз’їзджав п’яний мужчина Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні поліцейські міста Кропивницький виявили водія, вміст алкоголю у крові якого у 19 раз перевищував допустиму норму.
    Вчора  близько 23 години увагу патрульних поліцейських привернув легковий автомобіль, водій якого демонстрував агресивну манеру керування. Спільними зусиллями патрульних поліцейських та небайдужих громадян даний машину вдалося зупинити. Під час спілкування із водієм правоохоронці помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.
    Патрульні поліцейські запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння відповідно до встановленого порядку на місці. Результати огляду показали, що вміст алкоголю в крові водія становить 3,82 проміле, що в 19 разів перевищує допустиму норму.
    На водія було складено відповідні матеріали про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає відповідальність водіїв за керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу водія та швидкість його реакції. Матеріали справи буде передано до суду в п’ятиденний термін згідно чинного законодавста.
    Правоохоронці відсторонили водія від керування автомобілем. Транспортний засіб було доставлено до постійного місця дислокації.
    Патрульна поліція Кропивницького закликає жителів міста бути відповідальними. Шановні громадяни, якщо ви помітили водія у стані сп’яніння, повідомте про це за номером «102». І, можливо, так ви врятуєте комусь життя.
     
    Повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.