У ПриватБанку новий виконуючий обов’язки

  • 21 лип. 2017 16:19
  • 994
    • Новина У ПриватБанку новий виконуючий обов’язки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наглядова рада ПриватБанку призначила виконуючим обов’язки голови правління банку члена правління Галину Пахачук.
     
    Наглядова рада ПриватБанку ухвалила рішення про призначення виконуючим обов’язки голови правління банку Галину Пахачук. Під час засідання, 20 липня 2017 року, члени Наглядової ради ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» задовольнили прохання Олександра Шлапака про відставку з посади голови правління. Виконуючим обов’язки голови правління ПриватБанку призначено члена правління Галину Пахачук.
     
    Нагадаємо, 12 липня Наглядова рада ПриватБанку повідомила про обрання міжнародно визнаної компанії з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду голови правління (головного виконавчого директора) та першого заступника голови (фінансового директора) ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».
     
    Як повідомили в Наглядовій раді банку, голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак виконав у повній мірі поставлені завдання щодо стабілізації ситуації в банку та проведення аудиту фінансового стану банку й завершує антикризову каденцію на посаді голови правління ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».
     
    «Олександр Шлапак прийняв виклик очолити найбільший у країні банк одразу після переходу в державну власність, у період великих ризиків та невизначеностей, – зазначається в повідомленні Наглядової ради банку. – Завдяки успішній програмі антикризового менеджменту під керівництвом Шлапака банк було стабілізовано й забезпечено його сталий розвиток. На сьогодні ПриватБанк продовжує утримувати свої лідерські позиції найбільш технологічного банку, запроваджувати інноваційні продукти та забезпечувати найкращий клієнтський сервіс».
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому.