Коли встановлять стенд з Кропивницьким на залізничному вокзалі?

  • 20 лип. 2017 17:26
  • 1009
    • Новина Коли встановлять стенд з Кропивницьким на залізничному вокзалі? Ранкове місто. Кропивницький
     
    На початку серпня на вокзалі встановлять стенд. Марко Кропивницький «повідомлятиме» гостям міста важливу інформацію.
     
    Минулого тижня на території залізничного автовокзалу був презентований інформаційний стенд з фігурою Марка Кропивницького. Пізніше конструкція була прибрана для узгодження юридичних аспектів до серпня місяця. Про це повідомила автор ініціативи Олена Кваша.
    «Стенд був минулого тижня презентований. Постійно знаходитись на території вокзалу він буде з початку серпня. Це є інформаційний вказівник. Він виконаний в такому вигляді з використанням фігури постаті Марка Кропивницького. На ньому узагальнено максимальна кількість корисної інформації, яка може знадобитися людині, яка приїздить в інше місто», - йдеться у повідомленні.
    Як зазначила автор ініціативи, там були обрані найпоширеніші служби таксі, готелі, що знаходяться максимально близько до вокзалу, а також купа QR-кодів та посилань з інформацією про наше місто.
    Олена Кваша пояснила, що стенд не був встановлений одразу з юридичних питань.
    «Цей стенд я дарую нашому залізничному вокзалу. Для того, щоб він з’явився на його території, то він має бути взятий на його баланс. Всі офіційні процеси вже запущені, тому чекаємо цей вказівник на початку серпня», йдеться у повідомленні.
     
    Дмитро Семенюк