«Задовбали тикать дулі замість грошей!»

  • 20 лип. 2017 13:26
  • 1114
    • Новина «Задовбали тикать дулі замість грошей!» Ранкове місто. Кропивницький

    Учора водій маршрутки №55, яка належить до підприємства «Автолегіон Варварська Ю.В» у Кропивницькому, грубо виганяв із салону АТОвця, який пред’явив своє посвідчення учасника бойових дій.

    Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук сам постраждалий – Ярослав Лузан.

    «УБД вже дуля?! Сьогодні 19.07.17 р. їхав додому, у 17:10 зупинив маршрутку в районному центрі номер 55 на Балашівці у Кропивницькому. Маршрутка зупинилась не одразу, а метрів через 200, я підбіг, зайшов до салону. Показую водієві посвідчення УЧАСНИКА БОЙОВИХ ДІЙ. Він каже: ,,Я не буду їхати, поки ти не вийдеш з салону! Задовбали тикать дулі замісь грошей! Понакуплюють УБД і тикаєте"… Я, звісно, сказав хто він і що, пасажири мене підтримали... А от що саме цікаве, що це не перший інцидент саме з фірмою ВАРВАНСЬКОЇ, яка обслуговує не тільки цей 55маршрут, а й 113, на якому стався нещодавно теж схожий конфлікт з моєю сослуживицею. Тож прохання: зробимо водія маршруту №55 з номером ВА 1196 АА відомим!!!», - йдеться у повідомленні Ярослава Лузана.

    Кропивничани, які відгукнулися на пост Ярослава, зазначають: інциденти водіїв з учасниками бойових дій на маршруті № 55 стали майже нормою.

    «Вчора о 17:00 їхала № 55, зайшов молодий чоловік в формі, показав УБД, то водій маршрутки також говорив на підвищених тонах, не хотів братии.Була маленька словесна перепалка, але ж все таки, що буде потім, коли, дай Боже, повернуться всі?», - пише Віталія Вільховецька.

    Нагадаємо, минулого тижня водій маршрутки № 113 ображав військовослужбовця батальйону «Святослав» Юлію Миргородську, а авто №116а – жінку поважного віку через те, що вони хотіли скористуватися своїм правом на пільговий проїзд у громадському транспорті.