На Кіровоградщині пройшов грандіозний Фестиваль вуличних культур “Сила нації”

  • 20 лип. 2017 10:30
  • 888
    • Новина На Кіровоградщині пройшов грандіозний Фестиваль вуличних культур “Сила нації” Ранкове місто. Кропивницький
     
    16 липня, до Дня міста Новомиргород, відбувся грандіозний Фестиваль вуличних культур “СИЛА НАЦІЇ”.  В рамках заходу пройшли змагання зі стрітболу 3х3, конкурс слемданків, конкурс 3-очкових кидків, кросфіт ігри, армреслінг та дискотека. Такий фест вперше відбувся в Новомиргороді і продемонстрував, що тепер це місто приваблює безліч спортсменів з усієї України, вийшовши абсолютно на новий рівень розвитку спортивних дисциплін. Адже змагання відвідали спортсмени із різних міст України. 
     
    Переможцем конкурсу слем-данків у фінальному раунді став баскетболіст Олександр Петров. Своїм шаленим стрибком він подолав відстань на висоту 3,05 метра від паркету та закинув м’яч у кошик. Та перелетів через величезний, 900-кілограмовий трьохколісний “МАЙАМІМОБІЛЬ” організатора турніру, на якому знаходились дві чарівні дівчини з команди тренерів “MIAMI GYM”, саме цим і встановивши рeкорд.
     
    У змаганнях зі стрітболу 3х3 перше місце також отримала потужна команда з Кропивницького “4 по 100”, цим самим хлопці вибороли участь у відбірковому етапі чемпіонату України з баскетболу 3х3. А найкращим снайпером став Олег Фустій, також гравець команди “4 по 100”.
     
    Спортивний фестиваль “Сила Нації” проводиться на території всієї країни. Його метою є пропаганда здорового способу життя та підвищення фізичної активності населення. Незмінним організатором такого вражаючого дійства є власник мережі черкаських фітнес клубів “MIAMI GYM”, громадський діяч, стронгмен Валерій Лісун.
     
    Турнір відбувся під егідою ФБУ та за ініціативи мера міста Ігоря Забажана.
     
    Всі учасники заходу отримали безліч позитивних емоцій і вражень. А найкращі спортсмени – цінні грошові винагороди та призи.