Кропивницький лишився без вождя

  • 20 лип. 2017 09:06
  • 1168
    • Новина Кропивницький лишився без вождя Ранкове місто. Кропивницький
     
    "Стелу з Леніним знесли, бо не надійшло пропозицій, щодо її реконструкції", – Олександр Мосін
    На території центрального міського скверу у Кропивницькому стела радянському діячу В. Леніну була демонтована, тому що не надійшло пропозицій щодо її реконструкції. Про це журналістам повідомив заступник міського голови Олександр Мосін.
    - В 2015 році були прийняті відповідні рішення виконавчого комітету про демонтаж пам’ятного знаку. На нього була прикріплена табличка “Об’єкт на реконструкції”. Були звернення щодо отримання пропозицій по реконструкції даного знаку, проте пропозицій не надійшло. Коштів в бюджеті на демонтаж не передбачені на ці роботи, тому ми звернулися до спеціалізованого підприємства, яке провело демонтажні роботи, - повідомив Мосін.
    Як зазначив посадовець, що всі матеріали будуть вивезені на територію комунального підприємства “Міськсвітло” для зберігання. Пізніше арзітектурна комісія повинна буде вирішити, що збудувати на місці знесеної споруди.
    Нагадаємо, вчора увечері в центральному сквері Кропивницького демонтували стелу з зображенням вождя жовтневої революції 1917 року Володимира Леніна.
     
    Дмитро Семенюк