Як "Росинка" виступила на Всеукраїнському дитячому конгресі "Зіркові канікули"

  • 18 лип. 2017 16:32
  • 1168
    • Новина Як «Росинка» виступила на Всеукраїнському дитячому конгресі «Зіркові канікули» Ранкове місто. Кропивницький
     
    З 23 червня по 11 липня вихованці молодшої групи Народного хореографічного ансамблю «Росинка» Кіровоградського обласного ЦДЮТ стали учасниками тематичної зміни «Наш вибір – європейська Україна» в Українському дитячому центрі "Молода гвардія" (м.Одеса). 
    Окрім купання у морі, різноманітних цікавих заходів, веселих дискотек, усіляких святкових дійств на вихованців колективів чекали щоденні репетиції, адже вони не просто відпочивали, а приймали участь у Всеукраїнському дитячому конгресі «Зіркові канікули у «Світі талантів». Особливими за багатством емоцій і професійною користю стали майстер-класи народних артистів України композитора Олександра Злотника, актора Олексія Богдановича та майстра спорту з художньої гімнастики Наталії Борсук, а найвідповідальнішими за весь період конгресу стали три конкурсні дні, в яких визначалися переможці у різних номінаціях. Вихованці «Росинки» (художній керівник – Заслужений працівник культури України – Галина Чайковська, керівник молодшої групи – Маргарита Пятова) представили на розсуд журі два номери «На Івана нічка мала» та «Черевички», за які отримали Диплом 1 ступеня, кубок переможців фестивалю та можливість виступити на заключному Гала-концерті!
    Феєричне дійство наприкінці зміни надовго запамятається учасникам ансамблю, адже почесні нагороди вони отримали на сцені від народного артиста України Василя Ілащука та Почесного Президента Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття» і Міжнародного дитячого фестивалю «Світ талантів» Лідії Лісімової.
    Щасливі та натхненні перемогою маленькі "росиночки" повернулися додому. Веселі канікули продовжуються.
     
    Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості.