Кандидати до патрульної поліції розпочали тестування

  • 18 лип. 2017 14:03
  • 804
    • Новина Кандидати до патрульної поліції розпочали тестування Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 17 липня, кандидати до патрульної поліції Кропивницького розпочали тестування рівня фізичної підготовки.
    Нагадаємо, що 11 липня завершився термін прийому документів від громадян, які виявили бажання проходити службу в патрульній поліції. Наразі кандидати, які вчасно подали документи, розпочали проходження етапів конкурсного відбору.
    Етап перевірки фізичної підготовки включає в себе здачу таких нормативів, як біг на сто й тисячу метрів, для хлопців комплексна силова вправа, для дівчат – віджимання. Перед початком тестування проводиться детальний інструктаж.
    «Служба в патрульній поліції має певні особливості. Кандидати мають бути готовими до фізичних та психологічних навантажень, стресових ситуацій. Повинні розуміти, що зміна може тривати 12-15 годин і поліцейський має належно нести службу, незважаючи на час доби, погоду, пору року. А для цього треба бути фізично підготовленим, регулярно займатися спортом. Приємно, що сьогодні нормативи здавали молоді жінки й чоловіки, які показали високий результат. Проте були й громадяни, яким ще треба попрацювати над своєю фізичною формою», - зазначив Іван Коновалов – старший інспектор з професійної підготовки, професійний спортсмен, голова комісії з перевірки рівня фізичної підготовленості кандидатів на службу до Управління патрульної поліції в місті Кропивницькому.
    На кандидатів, які успішно пройшли випробування, очікують наступні етапи: співбесіда та навчання.
    Приєднатися до команди однодумців можна до 21 липня. Саме до цього часу триває набір до лав патрульної поліції Кропивницького. Не проґав свій шанс змінити країну на краще!
     
    Повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.