Чи буде наше місто квітучим і зеленим?

  • 18 лип. 2017 10:23
  • 1036
    • Новина Чи буде наше місто квітучим і зеленим? Ранкове місто. Кропивницький
     
    КП “Благоустрій” доручено розробити нові проекти з озелення Кропивницького.
     
    Учора, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович проаналізував роботу комунального підприємства “Благоустрій”. За словами очільника міста, у поточному році фахівці підприємства зробили кілька помітних кроків в озелененні обласного центру, але до досягнення системності у цій роботі ще дуже далеко.
     
    - Ми маємо велику площу, де необхідно вирощувати якісні саджанці, ми повинні культивувати красиві, стійкі до нашого клімату квіткові рослини, і у великій кількості, - зазначив Андрій Райкович. - Інтернет дає безмежні можливості! Подивіться, як чудово виглядає польський Вроцлав, які квіткові фестивалі проходять щороку у Голландії, скільки варіантів ландшафтного дизайну можна побачити у наших українських містах!
     
    Андрій Райкович зауважив, що раніше обласний центр мав безліч квітників із трояндами, які прикрашали території біля підприємств, а також біля торговельних точок. Тому КП “Благоустрій” отримало доручення від міського голови розробити нові проекти з озеленення. Усі виконавчі органи, особливо управління торгівлі, мають звернутись до власників кафе, усіх магазинів, ресторанів, торговельних мереж, аби ті також максимально долучились до цього процесу. 
    Повідомляє сайт Кіровоградської міської ради