Що пропонує бібліотека Чижевського кропивничанам?

  • 17 лип. 2017 13:43
  • 783
    • Новина Що пропонує бібліотека Чижевського кропивничанам? Ранкове місто. Кропивницький
     
                З 24 липня у відділі обслуговування користувачів працюють: книжкова виставка до Дня Хрещення Русі „Хрещення: шлях до нової віри”. У відділі рідкісних та цінних видань працює книжкова виставка «Археологічні знахідки та відкриття». Запрошуємо кропивничан та гостей міста на перегляд художньої виставки «Українські мадонни» талановитого сучасного українського художника Олександра Охапкіна, яка експонується у відділі мистецтв. А також до відділу краєзнавства, де 14 липня відкрилася художня виставка художника з Іванівки Новоукраїнського району «Мисливські простори». 
     
    Понеділок-четвер у відділі документів іноземними мовами відбуваються засідання клубів розмовної англійської мови (щосереди - перегляд і обговорення англомовного фільму). Початок  - о 17.00. 
     
    29 липня з 18.00 до 21.00 відбудеться відкрита вулична акція «Бібліотечне надвечір’я» (напрям література). Запрошуємо на презентацію новинок сучасної української літератури «Коронація слова», нових періодичних видань тижня. Акція буде цікава абсолютно всім, дорослим та малечі.  Цього дня на вас чекають літературні ігри, а також неодмінно варто зіграти в шахи та шашки. Приходьте родинами і з друзями – буде весело! Вас чекають суботнього вечора на прибудинковому бібліотечному майданчику.