На хабарі затриманий керівник філії держпідприємства "Укрветсанзавод"

  • 12 лип. 2017 11:00
  • 1278
    • Новина На хабарі затриманий керівник філії держпідприємства «Укрветсанзавод» Ранкове місто. Кропивницький
     
    При отриманні неправомірної вигоди затримали керівника філії держпідприємства "Укрветсанзавод", про це повідомляє на ФБ Центральноукраїнський антикорупційний офіс.
     
    "Сьогодні у Кропивницькому працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НПУ при отриманні неправомірної вигоди в сумі 15 000 грн. затримали директора Кіровоградської філії Державного підприємства "Укрветсанзавод". Керівник держпідприємства вимагав кошти за підписання договору купівлі-продажу та відпуск продукції, - йдеться у повідомленні. - Дану інформацію повідомляють власні джерела в правоохоронних органах.Також джерело повідомляє, що затриманий на гарячому директор Кіровоградської філії ДП "Укрветсанзавод" Олександр Попов.
    На даний час тривають обшуки за місцем роботи та проживання підозрюваного. Вирішується питання про затримання особи та оголошення про підозру за ч.3 ст.368 КК України".
     
     
    Довідка:
    "Укрветсанзавод" - підприємство, яке займається утилізацією біологічних відходів тваринного походження. Ймовірно, по факту відходи не утилізувались, а закопували в землю.
    Без договору на утилізацію з цим підприємством жодне м'ясопереробне підприємство не може працювати.